Fysioterapi
Tag hånd om din sundhed og dit velvære.

Ved første behandling udføres en grundig undersøgelse og vurdering af problemet.
Mit mål i enhver behandling er at få afdækket så meget som muligt i første konsultation og lære patientens behov og forventninger at kende. Jeg vil gerne undersøge /identificere mønstret med det formål at finde årsagen til problemerne/disharmonien for efterfølgende at kunne harmonisere kroppen igen.
Min erfaring fortæller mig dog, at der ofte kommer flere relevante oplysninger undervejs i et behandlingsforløb, som er til stor gavn og nytte for at opnå det bedste resultat.
Behandlingen vil bestå af et individuelt behandlingsforløb. Bl.a. via en manuel, terapi-medicinsk behandling, som er en skånsom metode til at arbejde med kroppens led og dens funktionalitet, når der er ubalance og lidelser i bevægeapparatet,
Info og rådgivning. Ofte bliver suppleret med instruktion i øvelser, evt et træningsprogram. Akupunktur kan være en del af behandlingen.
En kombination af disse behandlingsmuligheder giver optimale resultater.

Fysioterapi:
Jeg tilbyder fysioterapi i tråd med den forskning og evidens, der er i forbindelse med sygdomme og lidelser i bevægeapparatet. Det kan eksempelvis være:

-Rygproblemer
-Idrætsskader
-Slidgigts-smerter
-Nakke- / hovedpineproblemer
-Piskesmæld(whiplash)
-Bækkensmerter (graviditet)
-Overbelastningsskader (arbejdsbetingede)
-Genoptræning
-Holdningskorrektion

Læs også om ledmanipulation, laserbehandling, pilates m.m.